Κατηγορίες

4 inox therapy kit

Λάδια - Αλοιφές - Καθαριστικά - Λειαντικά Είδη - 4 inox therapy kit
Κατασκευαστής: DELMET
Κωδικός Προϊόντος: 4INOXTHERAPY
Ποσότητα:

Λάδια - Αλοιφές - Καθαριστικά

Λειαντικά Είδη

  

Μέθοδος καθαρισμού και προστασίας του ανοξείδωτου

 

Βήμα 1ο

Καθάρισμα επιφάνειας με Ecoclean Std

Πριν την τελική επικάλυψη οι επιφάνειες πρέπει να καθαριστούν διεξοδικά. Το Ecoclean Std θα αφαιρέσει την αποτελεσματικά  σκουριά και την σίδηρο. Δεν περιέχει οξαλικό οξύ και είναι ασφαλές για τον χρήστη.

Βήμα 2ο

Ουδετεροποίηση (Neutralizing)  

Μετά τον αρχικό καθαρισμό της επιφάνειας ξεπλένουμε χρησιμοποιώντας τον Neutral Std. Περνάμε την επιφάνεια με ειδικό πανί με μικρο-ίνες ( περιέχεται στο κιτ καθαρισμού) ώστε να απομακρύνουμε τυχόν οξείδια που έχουν παραμείνει στην επιφάνεια.

Βήμα 3ο

Στέγνωμα και Απολίπανση (degreasing)

Εφόσον η επιφάνεια ανοξείδωτου έχει καθαρίσει το επόμενο βήμα αποτελεί το στέγνωμα. Είναι σημαντικό να περαστούν οι επιφάνειες με ειδικό πανί που περιέχεται στο κιτ ώστε να προχωρήσουμε στο τελικό στάδιο.

 

Βήμα 4ο

Επικάλυψη με αλοιφή για την βέλτιστη προστασία της επιφάνειας (Coating)

Το τελευταίο βήμα καθαρισμού περιλαμβάνει την επικάλυψη όλης της επιφάνειας με ειδική αλοιφή του κιτ. Αυτό μπορεί να γίνει με χρήση βούρτσας, με την μέθοδο ψεκασμού ή με ένα στεγνό πανί (το προτιμότερο).

Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη. Η επιφάνεια θα είναι στεγνή σε μόλις 15 λεπτά ενώ το κομμάτι μπορεί να μεταφερθεί μετά  την 1 ώρα. Συνήθως το κομμάτι είναι έτοιμο μετά από 48 ώρες.